Vacature! Stagiair

Kom jij ons team versterken? Globrands is op zoek naar een proactieve stagiair (HBO/WO) in de laatste fase van zijn/haar studie, die kan ondersteunen bij branding projecten.

Globrands is al 33 jaar in Europa de leidende specialist in alles wat met naamgeving te maken heeft. Inmiddels hebben we letterlijk honderden nieuwe merknamen ontwikkeld, fusies begeleid, concepten bedacht, merkarchitecturen gemaakt, slogans ontwikkeld en nog veel meer. Vaak in samenwerking met andere bureaus en ons internationale netwerk.

Heel gevarieerd dus. De ene keer loop je mee bij de naamgeving voor een nieuw, innovatief product, de andere keer de rebranding van fuserende organisaties, bij een adviesopdracht van een beursgenoteerde multinational of helpen we een farmaceut in de zoektocht naar een nieuw, wereldwijd medicijnmerk.

Scriptie of afstudeeropdracht schrijven is ook mogelijk. Daarnaast is talent voor design en/of taal en pre.  Wil jij ervaring opdoen bij een merkgericht bureau, ben je creatief, gemotiveerd, gedreven en ondernemend? Dan zoeken we jou!

Kijk op onze site www.globrands.com, bel projectmanager Judith van ‘t Kruijs op 020 – 6238555 of mail Richard op richard@globrands.com.