Stichting mirro wint de Nationale Zorg Jaarprijs

Stichting mirro schrijft ons:

“Beste lezer,

Stichting mirro heeft op 20 september tijdens het Nationale Zorg Jaarprijs gala de Nationale Zorg Jaarprijs 2012 voor meest vernieuwende samenwerking gewonnen. Een mooie erkenning voor het belang van dit initiatief en een extra aanmoediging voor initiatiefnemers om vol door te gaan op de ingeslagen weg.

De prijs voor meest vernieuwende samenwerking geeft aandacht aan onconventionele en verrassende oplossingen voor bestaande uitdagingen binnen de gezondheidszorg. Drie initiatieven (naast mirro: Stichting Esperanz en het Topcare Initiatief) waren genomineerd door de vakjury.
Stichting mirro ziet de prijs als extra stimulans om de komende periode de implementatie voortvarend op te pakken: waarmaken is nu het devies. En dat gaan we ook doen: dit najaar gaan de eerste vier themawebsites ‘live’ en per januari 2013 gaan de eerste professionals werken met de protocollen voor screening en behandeling.
Het complete nieuwsbericht of meer informatie over Stichting mirro vindt u op de website. Meer weten over de Nationale Zorg Jaarprijs? Ga naar www.nationalezorgjaarprijs.nl.

Met vriendelijke groet,

Stichting mirro”