Blockchain Masterclass met voedselvoorzieningsketen als case

De oprichter van The New Fork, Marieke de Ruyter de Wildt, is een van de sprekers tijdens het Brands In Motion event over Merken, Mensen & Filterbubbels op 6 februari.

Vóór die tijd organiseert The New Fork al een interessante masterclass, geheel gewijd aan de blockchain-technologie, met de voedselvoorzieningsketen als casus.

Blockchain Masterclass

24 Januari, 13.00-17.00, Amsterdam Science Park

Op 24 januari vindt de Blockchain Masterclass van The New Fork plaats. In vier uur leer je aan de hand van voorbeelden uit de agrifoodsector en oefeningen hoe blockchain impact heeft op jouw bedrijf.

In de snel veranderende economie van vandaag is het vermogen om te innoveren en nieuwe technologie te omarmen van cruciaal belang voor bedrijven en particulieren die waarde willen creëren en willen voldoen aan de toenemende vraag van consumenten naar transparantie. Technologie zoals AI, big data en blockchain hebben invloed op hoe consumenten beslissingen nemen en hoe bedrijven werken. Hot issues zijn de gedecentraliseerde markt, slimme contracten en meer vertrouwen in gecompliceerde supply chains. Als experts in nieuwe technologie en agrifood creëerde The New Fork een masterclass blockchain om je op weg te helpen met deze interessante nieuwe technologie.

De blockchain-masterclass biedt fundamentele kennis door praktische toepassingen en bestaande gebruiksscenario’s te gebruiken. We zullen diep ingaan op het gebruik van blockchain door bedrijven zoals Walmart, Ahold. Onze focus zal liggen op de voedselvoorzieningsketen, omdat we dit als het meest relevante ecosysteem beschouwen om deze technologie van vertrouwen over te nemen. We zullen kijken hoe ondernemers deze technologie toepassen voor optimalisatie, risicomanagement en duurzaamheid, om er maar een paar te noemen.

De kosten van de masterclass bedragen 495 euro ex. BTW. Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar Casper@thefork.online.