Implementatie

Na de ontwikkeling van een naam, een slogan of een merkverhaal volgen nog een aantal stappen om het nieuwe merk tot een breed succes te maken.

Merkregistratie

Om de naam veilig te stellen voor eventuele andere merkintroducties volgt eerst een merk- en handelsnaam registratie. Op die manier is de naam beschermd en kunnen concurrenten geen inbreuk plegen op uw zorgvuldig opgebouwde merknaam. De registratie kan worden verzorgd door onze in-house juristen van Matchmark.

Design logo en huisstijl

Een sterk nieuw merk verdient een bijpassend logo-ontwerp en huisstijl. Globrands werkt samen met gerenommeerde designbureaus als VBAT, Koeweiden Postma en Fabrique, maar ook met kleinere bureaus. Wij ondersteunen u graag bij een goede briefing zodat naam en design mooi op elkaar aansluiten.

Internal branding

De lancering begint bij acceptatie intern. Gedurende het project kunnen wij uw directie en uw werknemers effectief betrekken bij de ontwikkeling en sluiten dit af met een presentatie.

Implementatie

Als bovenstaande zaken onder controle zijn, kan het merk met behulp van implementatie- en reclamebureaus verder worden uitgerold. Van het omstickeren van de bedrijfsauto’s tot een nieuwe campagne. Hierover leest u meer in het whitepaper ‘Na de naam: de huisstijl‘.

Globrands heeft nauwe banden met de beste bureaus van Nederland op deze gebieden, waaronder Nykamp Nyboer. Wij kunnen onze opdrachtgevers hierbij adviseren en begeleiden.