Bloom’its: naam voor productgroep

Mini-gardening is in opkomst en Kaemingk Season Decorations wil op die ontwikkeling inspelen.

Kaemingk is al 75 jaar een wereldspeler op het gebied van decoratieve kerst- en voorjaarsartikelen, met minstens 17.000 producten en verkoop aan meer dan dertig landen. Kenmerkend voor Kaemingk is dat het bedrijf altijd alert is op trends, vooruitstrevend inkoopt, producten creatief en stijlvol presenteert en zeer efficiënt en betrouwbaar levert. De enorme showroom en het distributiecentrum liggen in Aalten.

Mini-gardening wil zeggen dat je een siertuin aanlegt op heel kleine schaal. Bijvoorbeeld in een bloempot of bloembak, een glazen schaal of een houten dienblad. Op die manier is tuinieren ook mogelijk voor mensen in de stad en ook in de winter. Je gebruikt speciale kleine boompjes, gras en plantjes.

Voor mini-gardeners heeft Kaemingk miniatuurtuinmeubeltjes en -huisjes ontwikkeld en andere accessoires, zoals hekjes, bruggetjes en kleine paadjes. De stijl is landelijk en klassiek.

opdracht

Globrands is gevraagd een naam te ontwikkelen voor deze nieuwe productgroep van Kaemingk. De naam moet internationaal als merknaam te registreren zijn. Hij moet aansluiten bij de belangrijkste redenen om je hiermee bezig te houden: namelijk creativiteit en liefde voor de natuur.

resultaat

De naam Bloom’its is positief en inspirerend; hij zegt: ‘laat het bloeien’. Door de meervoudsvorm laat de naam zien dat het hier om een productrange gaat die wel tastbaar en toegankelijk is. Hij klinkt tegelijk handzaam en veelomvattend.