over ons

Globrands is een creatief naamgevingsbureau dat in 35 jaar is uitgegroeid tot toonaangevende specialist op het gebied van merknamen en verbal identity in Europa. We beantwoorden de vraag achter de vraag. En we vinden altijd oplossingen.

Goede ideeën verdienen een plaats op de wereld. Daarvoor zijn sterke merknamen cruciaal. Door die ideeën te verwoorden, maken we er concrete doelen van. Zo ontstaat de toekomst van een nieuw merk.

Vanuit strategie komen we tot inzicht. We combineren creativiteit en taalgevoel met een analytische en pragmatische benadering, waarmee we onze opdrachtgevers in stappen naar de beste oplossingen begeleiden. Daarbij houden wij voortdurend in beeld wat het nieuwe merk zou kunnen en moeten worden. Het concept wordt steeds sterker en concreter dankzij voorbeelden, discussie en onderzoek.

Globrands creëert onderscheidende taal voor dingen die benoemd moeten worden. Merknamen, taglines en BrandStories. Nieuwe bewoordingen voor nieuwe oplossingen, zodat ze werkelijkheid kunnen worden. In merkportfolio’s brengen we structuur aan. Onze opdrachtgevers voorzien we niet alleen van spot-on naamgeving, maar ook van inspiratie en een beter idee over de toekomst van het merk.

Globrands. Expressing perspective.