Vacature! Merkadviseur identiteit en naamgeving

Onze branding consultant Lotte gaat een wereldreis van minstens een jaar maken. Geweldig voor haar! Vandaar deze vacature voor net zo’n leuke, intelligente en stressbestendige vrouw of man van rond de 30. Je zult een coördinerende en strategische rol in onze vele identiteits- en naamgevingprojecten vervullen.

leidende specialist in Europa

Globrands is al 33 jaar in Europa de leidende specialist in alles wat met naamgeving te maken heeft. Inmiddels hebben we letterlijk honderden nieuwe merknamen ontwikkeld, fusies begeleid, concepten bedacht, merkarchitecturen gemaakt, slogans ontwikkeld en nog veel meer. Vaak in samenwerking met andere bureaus en ons internationale netwerk.

van nieuwe producten tot fuserende organisaties

Heel gevarieerd dus. Want de ene keer begeleid je de naamgeving voor een nieuw, innovatief product, de andere keer de rebranding van fuserende organisaties, adviseer je een beursgenoteerde multinational of help je een farmaceut in de zoektocht naar een nieuw, wereldwijd medicijnmerk.

vacature: ben jij de speld in de hooiberg?

Heb je ervaring bij een merkgericht bureau of bedrijf, kan je de leiding nemen en goed samenwerken, heb je gevoel voor taal, combineer je fantasie met goed logisch nadenken, heb je overtuigingskracht en sta je zelfverzekerd voor een groep mensen? Dan ben jij de speld in de hooiberg die we zoeken!

Bel projectmanager Judith van ‘t Kruijs op 020 – 6238555 of mail Mike op mike@globrands.com.